Saya lupa saya tengah hamil.

12/03/2015 09:41:00 AM

Tak tahu lah kenapa, officially 36 weeks today kalaU ikut pengiraan misi tapi kalau ikut aplikasI dalam mobil sudah 35weeks 3 days for my second baby. Masih teruja nak sambut kelahiran Anak kedua ni tapi kadang-kadang tak perasan pun Pregnant yang kedai ni pejam celik pejam celik tak lama lagi je due date. Memang dah buat persediaan awal-awal jadi Hopefully tak jadi masalah.

 Banyak sangat aktiviti kita buat untuk pregnancy yang kedua ni yer lah dah ada pengalaman pertama, ada pula anak pertama, asyik-asyik naik angin, kadang-kadang mood okay, kadang-kadang tak okay, kadang-kadang nafsu makan naik mendadak kadang-kadang taknak makan, pantang tengok habuk sikit, tapi bila dah start sakit sakit badan memang semua tinggal lah tak de masa nak kemas rumah, naik atas tilam je terus tidur nyenyak sampai ke petang. Fuh dugaan.

Urat pula asyik kembang masuk angin je tapi badan pula kerap berpeluh, panas je. Lepas tu bila urat dah kembang terpaksa la suami urutkan kalau tak sakit je sampai dia habis kerja. Kalau rajin terlebih rajin, kalau malas terlampau malas, Huhu apa nak jadi lah.

Korang punya pengalaman hamil macam mana ? share share lah sikit,

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee