ClothesBuffetMalaysia Season 3 Bigger & Better !

12/08/2015 10:31:00 AM

 

ON YOUR MARK, GET SET...GO
Jarum JAM sudah berlalu pergi untuk sampai ke Malaysia's Largest Clothes Buffet 3 !

Tarikh : 16th -17th January (9.50 AM - 9 PM)
Lokasi : Lot 10 Shopping Cente, Bukit Bintang, Kuala Lumpur

"Jom membeli-belah tanpa melihat TAG Harga!" Tahukah anda permintaan yang tinggi untuk "Clothes Buffet" ni telah sampai ke musim yang ke 3! Cuma tahun ni lebih besar dan terbaik dari sebelumnya !
Di uruskan oleh LINs communication, salah satu alasannya adalah khas untuk fashionista wanita di luar sana memilih pakai yang berkenan dan sumbat dalam bag plastik tanpa POKET terbakar, gitu !

Pembeli akan di hidangkan lebih dari 30 ribu helai apa jenis pakaian di kawasan Buffet, dimana anda hanya perlu membayar RM150 sahaja ! Setiap sorang akan menerima sehelai bag plastik zip-lock yang berukuran  35.5cmx23cm kemudian sumbat pakaian seberapa banyak yang boleh ke dalam bag tu dalam masa 15 MINIT ! Selagi anda boleh memuatkan pakaian yang anda berminat dan semuanya akan menjadi HAK MILIK KEKAL anda ! Best kan !

Ada 5 kategori pilihan pakaian:
  • Throwback
  • Fun@Work
  • Girls being Lazy
  • Lazy weekend
  • Little Black Dress

Cepat JOIN sebelum terlambat !

Ini adalah antara wajah yang sedang menyumpbat pakaian yang berkenan ke dalam bag plastik


Antara penaja yang ada ketika sesi review Clothes Buffet Season 3

Photo shoot pakaian yang dapat masa clothes buffet - cantikkan baju ni, waktu tak pregnant nanti pun masih boleh pakai tau

Makanan kami di sponsored oleh Garsa Kitchen, sedap tau keju dia

Antara Penaja yang terlibat dalam clothesbuffetseason 3 kali ini :
Organizer : Linscomm
Venue Sponsor : LOT 10 
Official fashion Social Network : Clozette
Co-sponsor : Pink passion & Poh Kong
Supporters :
NEESYA
Celebrity Fitness
Empro
Sunshade
KN Key NC
Huntmer
Zalora
Sothys

Yang ni semua daripada penaja Kami


Adalah beberapa helai yang syafierayamin.com dapat sumbatkan dalam bag plastik tu. Semua jenis yang besar besar dan pakaian labuh je.

Tadaaa. kan dah kata baju jenis macam ni la pilihan hati. Lembut dan selesa nak pakai.
Cepat JOIN  GUYS ! Tak rugi pun kalau dapat pakaian yang harganya mahal tu RM150 is nothing tau kalau ada sehelai baju RM300. hehe. ! Good Luck guys, harap korang semua dapat sumbatkan seberapa banyak boleh dalam bag plastik tu !

Untuk maklumat lanjut sila layari
www.clothesbuffet.com.my

Untuk lebih detail, sila email
andrewloh@linscomm.com.my

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee