CincaiBuy.com - Satu tempat untuk membeli-belah untuk bakal IbuBapa di luar sana !

12/02/2015 11:53:00 AM

Hi semua ! Harini syafierayamin.com nak update tentang satu portal online yang sangat berbaloi untuk mommies/daddies out there nak cari barang yang murah tapi berkualiti walaupun kebanyakannya made from China, siapa sangka ya barang-barang daripada negara China pun sangat boleh  dipercayai dari segi kualiti dan kekemasan produk.

Jadi memandangkan syafierayamin.com dah mempunyai anak-anak, saya lebih suka memilih barangan yang boleh dipakai bersama, nasib baiklah cincaibuy.com tidak melimitkan barangan hanya kepada fashion anak remaja sahaja malahan lebih meluas lagi !

Selalu kita dengar ayat Cincai tu kan sejak dari bangku sekolah lagi? Kalau mengikut pemahamam syafierayamin.com - Cincai tu umpama apa-apa sajalah atau memudahkan yang sentiasa di gunakan dalam Manglish, tetapi sebenarnya ianya berasal dari dialek Kantonis yang bermaksud "Simply." Dengan menggunakan slogan : "Whatever Also Can Buy"/ Apa sahaja boleh beli -
telah menjadikan portal shopping cincaibuy.com amat senang dan seronok untuk membeli-belah !

Percayalah terlampau banyak barangan yang boleh didapati dalam cincaibuy.com ! Hampir 1 hari syafierayamin.com survey untuk dapatkan barangan yang syafierayamin.com nak sangat !

At last antara barangan yang syafierayamin.com rasa perlu nak pakai, cepat-cepat je GRAB !
Barangan daripada cincaibuy.com yang syafierayamin.com ordered.


Antara barangan selain fesyen masa terkini yang anda boleh dapatkan di dalam cincaibuy.com :
  1. Kasut dan beg
  2. Alatan perhiasan
  3. Pakaian ibu hamil & perkahwinan
  4. Pakaian untuk Lelaki
  5. Barangan untuk kanak-kanak
  6. Perhiasan Rumah
  7. sebagainya
Selain daripada barangan khas untuk mommies/daddies, syafierayamin.com amat tertarik dengan bahagian rambut palsu yang di "offer" di bahagian Accesories untuk WIGS. Banyaknya pilihan rambut palsu sintetik dalam tu geram je tengok rasa nak beli sebab harga pun sangat MURAH dah berbaloi baloi.

Taknak buang masa, syafierayamin.com nak  cerita apa barangan yang saya dapatkan dalam portal online ni.

1. MAKEUP BAG  ( yang ada warna merah jambu dengan buah ceri )

Brandtolerant
patternGeometric patterns
modelh03
shapeCube formula
Materialother

 Harga beli : RM30 - Harga Asal : RM63

_____________________________________

2.  Baby Shoes ( kasut bayi yang ada gambar zirafah )

BrandBelluno flute Connaught
patternCartoon animation
Baby Shoes TypeToddler shoes
Toddler shoe sole materialPoint particles
Help surface materialcotton
popular elementstotem
Num.000258
SeasonAny season
To apply a genderneutral
ClosedVelcro

 Harga Beli : RM25 - Harga Asal : RM62

_________________________________________

3. Mother's Bag ( yang ada gambar colorful circles )

BrandWyatt infant's
Mummy packet classificationSet
CollectionMessenger Bag

Harga Beli : RM59 - Harga Asal : RM176




4. Kasut dalam Rumah untuk Berpantang

Midsole materialShort plush
BrandCentered treasure
Help surface materialSuede
CollectionPackage with high
Num.81601
Suitable venueHouse Slippers
Seasonwinter
SuitableLovers
Sole thickness1.5cm (including) -3.5cm (not included)
Sole MaterialOther / other
styleSimple

Harga Beli : RM30 - Harga Asal : RM90


5. Barut Bayi

Reference Height48cm
BrandYiyi baby
Security LevelClass B
Material composition100% cotton
textureCotton (95% and above)
To apply a genderneutral

Harga Beli :RM 12 - Harga Asal : RM14


6. Compartment Blue Box ( Khas untuk simpan barangan botol-botol Baby atau Makeup Tools )

BrandYiyi baby
sizeLarge
Mummy packet classificationLiner
Collectionother
 
Harga Beli : RM 13

_____________________________________


Itulah antara barangan yang syafierayamin.com tempah, semuanya untuk keperluaan sebagai Ibu, jadi tak pening dah mana nak cari barangan untuk mama dan bayi, semuanya ada dekat cincaibuy.com. Senang kan ?

Jadi jangan lupa singgah portal shopping online cincaibuy.com ni sebab rasa macam-macam ada dekat situ !

Lagi satu, mereka juga selalu melakukan "Shopping SALE' dan harga yang sangat murah dan berpatutan !

Jangan Lupa visit portal online mereka www.cincaibuy.com dan lawati laman Facebook mereka di
www.facebook.com/CincaiBuyMalaysia !

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee