Awak pantang sendiri ke ?

12/21/2015 12:04:00 PM

Awak pantang sendiri ke? Misi siap bagi sokongan yang dia pun pantang sendiri. Yerlah dah anak kedua rasanya dah ada pengalaman cuma jangan buat kerja Banyak2 atau berat jangan lupa Makan makanan berkhasiat selagi tak memudaratkan. Lagi pun suami dah sediakan tempat yang selesa untuk wife dia berpantang and agak privasi tak ada orang tengok kita baring je dan susukañ Anak sampai tersembul tetek.. jadi memang selesa sangat..

Kalau pantang kat rumah orang lain mesti ada datang nak tengok baby waktu tu kita nak berehat ada je yang datang tengok baby.. bila baby nangis memang penat lah kita dah penat penat tidurkan baby orang lain dok sentuh dok timang2 baby lepas tu bila nangis Duh bayangkanlah. Kita perlukan rehat cukup tau..

 Anak tidur kita pun kena tidur.  Alhamdulillah I can manage by myself but semua benda dari Food until air panas herba and Tungku batu sungai. Trust me tungku batu sungai memang superb.. 4 hari je Alhamdulillah darah semakin kurang.. dah prepare pagi pagi before dia p settle kan urusan. Wee. Rayyan pun no problem bagi kerjasama. Soh dia mandi sendiri, buang pampers sendiri.. cuma monitor tak bagi dia main air lama lama.



Cuma kalau tak larat nak mandikan si Rayyan ni biar je la dia bau busuk sampai ayah dia balik mandikan dia. I don't dare to risk myself juga hee. Rahim masih belum kuat lagi. Nak kasi dia kecut sepenuhnya dan back to normal place. Hee.

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee