Jom CiUM dengan Sambal & Ais

10/22/2015 01:53:00 AM

Hi semua ! Harini syafierayamin.com nak update pasal pelembab bibir yang perasa dia sangat 'rare' iaitu Sambal & Ais, Sambal tu yang 'rare' sebab mula-mula ingat mesti rasa macam sambal nasi lemak. Haha. Yang Ais tu selalu dah dengar.

Perasa CiUM Sambal ni rasa dia sweet sweet gitu, rasa macam nak makan je, hihi, manakala yang perasa CiUM Ais ni rasa macam sejuk je bibir.

Pelembab bibir CiUM ni khas untuk pasangan yang bercinta mahupun yang dah berkahwin. Macam saya ni dah berkahwin jadi bolehlah cium suami sepanjang masa, kasi dia pakai yang perasa sambal ni I pakai yang Ais, lepas tu bolehlah Kiss kiss. Rasa gula-gula je la pula. Ha ha !

Antara kebaikan pelembab bibir CiUM :
  1. Sebagai pelembab bibir yang melembabkan bibir secara lebih mendalam.
  2. Mempunyai Kandungan 'perasa makanan' untuk bibir lembut dan bibir tampak lebih muda remaja.
  3. Mempunyai sifat penghidratan dan menenangkan kulit bibir.
  4. Mengandungi anti-oksida.
  5. Mengandungi rahsia Perasa yang manis dan sejuk.
  6. Merawat masalah rekahan bibir ketika berada di tempat sejuk dan panas dan sangat sesuai untuk mereka yang suka merantau ke tempat orang seperti menaiki kapal terbang dan sebagainya.
  7. Sesuai untuk lelaki dan wanita.
Kisah ringkas di sebalik Pelembab Bibir CiUM dihasilkan :

(Direka khas oleh 2 orang 'airline pilot')

"Cerita dia pasal Sandra dan Tom, dimana mereka ini bercinta secara jarak jauh lebih kurang 38,000ft, bersamaan 2 jam jaraknya. Ciuman mereka sudah lama ditunggu sehingga berbulan-bulan.
 Tapi mungkin sudah jodoh, mereka bertemu, Tom akhirnya dapat menjadikan ciuman pertamanya lebih bermakna bersama Sandra"
  Pelembab bibir CiUM sesuai untuk yang masih single juga, caranya pakai bahagian bibir atas perasa Sambal dan bahagian bibir bawah perasa Ais, kemudian tekapkan kedua belah bibir untuk mendapatkan perasa yang di'blend'

Terdapat 4 perasa yang menarik dan sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk Hari Kekasih.
a) CiUM Sambal/Ais
b) CiUM Meeko/S'berry
c) CiUM Jumbo/Ying
d) CiUM Zac/Kimmy

AIS & SAMBAL satu kombinasi yang menarik, bibir senantiasa lembab dan perlu pakai sebelum memakai lipstick

CiUMan akan menjadi lebih menarik dan akan dikenang bersama Pelembab bibir CiUM

Kandungan yang mesra alam dan juga tiada warna menjadikannya ianya sesuai untuk golongan lelaki
Bagi anda yang di luar sana yang ingin mendapatkan pelembab bibir CiUM boleh terus ke www.nomonkey.org dan boleh buat tempahan sekarang juga sebelum Hari Kekasih bakal tiba akan datang. Anda akan dapat produk 'fresh from the oven' jika anda membuat tempahan sekarang juga !

2 perasa. 1 untuk setiap pasangan. Pilih Perasa dan sapukan pada bibir. 
Kemudian Buat CiUMan yang bermakna !


You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram