Ibu bapa zaman sekarang kena perli kalau pakaikan anak "Baby Harness"

10/08/2015 05:46:00 PM

Susahnya nak jadi ibu bapa zaman sekarang, banyak betul cabaran lebih-lebih lagi kena perli, kena kutuk dengan orang yang masih mentaliti rendah.

Zaman sekarang terlalu banyak kes kematiaan melibatkan kanak-kanak semuanya dikatakan disebabkan kecuaian daripada ibu bapa.

Kali ni syafierayamin.com tersangat alert, geram dan marah dengan segelintir orang mentaliti dia sangat rendah sebab perli artis yang agak popular kat Malaysia ni sebab pakaikan anak 'baby harness' tak lain tak bukan anak kepada Awal Ashari dengan Scha Alyahya.

Tak dinafikan masa syafierayamin.com ada anak baya si lara ni, toddler lagi lebih kurang setahun nak masuk 2 tahun dah dapat kaki kot, pandai berjalan tapi masih tak tahu arah mana nak dituju Rayyan ni main redah je, memang syafierayamin.com ada belikan 'baby harness' yang macam bag bertali ada corak lembu, comel kot, yang itu dah pernah kutuk dengan kakak sorang tu cakap buat anak macam anak anjing, Ya Allah sampai macam tu sekali akak tu cakap, dia cakap dia tak buat anak dia macam tu, habis tu sukahati aku lah nak beri keselamatan dengan aku..

Anak aku bukan anak kau kot, kalau apa-apa jadi dekat anak aku ? Aku yang boleh meroyan. So eloklah korang jaga hal anak korang.


Mommies and daddies, safety for your kids first. ignore stupid mentality people nowadays.. baby harness ni khas untuk...
Posted by Syafiera Yamin on Wednesday, 7 October 2015
Korang yang masih tak ada anak tak payah nak perli ibu bapa zaman sekarang, ingat senang nak ada anak lahirkan anak last-last terpaksa dengar korang punya kutukan. Aduhai ujian ujian. Sedih jadi manusia zaman sekarang. Haha.

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram