10 entri Blog Denai Hati yang trafik paling tinggi hingga terendah dari 1/1/2015 hingga 30/9/2015

10/08/2015 05:09:00 PM

Hari ni terbaca satu pos pasal pertandingan yang dianjurkan oleh Denai Hati Network, saya ni macam orang baru je dalam group ni sebab jarang nak join selalunya baca-baca je apa yang diarong post. Sebab niche mereka lebih kepada kisah keagamaan, so kita ni punya blog lebih pada kecantikan pulak dah, rasa macam tak sesuai pulak nak join group tu tapi sebab ada pertandingan macam ni macam seronok je kan nak join, hehe cuba nasib katanya, dah alang-alang menyeluk perkasam, jadi sempat lah pergi tengok blog denaihati.com


Jadi cari punya cari punya search  inilah
10 entri Blog Denai Hati yang trafik paling tinggi hingga terendah dari  1/1/2015 hingga 30/9/2015 kalau mengikut pandangan saya lah.

Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015
20 May 2015 by Eizil 233 Comments

Berkongsi trafik blog dengan blog lain
15 February 2015 by denaihati 191 Comments

Persediaan menghadapi kemerosotan ekonomi dunia
23 January 2015 by denaihati 154 Comments 
 

Kerjaya Impian selepas tamat belajar
29 January 2015 by denaihati 141 Comments

Gerhana Bulan Penuh 2015
4 April 2015 by denaihati 83 Comments

Tuan Guru Nik Aziz Nik Mat semuga damai mu di sana
12 February 2015 by denaihati 72 Comments

Harga terkini Minyak RON95 dan RON97
2 June 2015 by denaihati 73 Comments

Marathon kemelesetan ekonomi ramai yang kecundang

Merdeka ekonomi bukan mustahil

Doa Kami Bertemu di Mina


10 yang paling tepat dan paling awal kirimkan link.
Boleh tinggalkan di ruangan komen di Facebook Denaihati Ilhamku.
Jom ramai-ramai meriahkan contest Blog Denaihati.

Selamat Berjaya semua.

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee