Tabloq White Clay ( Dari tanah kita datang kembali pun ke tanah )

9/21/2015 12:58:00 AM

Salam semua, dah lama tak buat produk review kan ? So harini saya nak share kat korang produk yang sangat rasa macam seronok nak pakai ketika tengah hamil ni,  salah satu sebabnya bahan kimia yang ada rasa macam tak memudaratkan baby dalam perut dan juga boleh makan untuk kanak-kanak yang ada sakit perut, dengar cerita lah.

Jadi ceritanya macam ni, al kisah tentang Tabloq ni dikeluarkan olah Tabloq Makerting yang betul-betul 100% daripada tanah liat.
Jadi wajah siapa yang ada kotoran dan toksik amat digalakkan untuk pakai produk tanah liat putih ni.

Tujuan tanah liat ini adalah untuk memastikan kulit kita bersih, sihat dan cerah secara semulajadi, padanlah orang Kelantan ramai cantik-cantik sebab diaorang memang suka pakai produk berasakan dari tanah kan, yang macam bedak sejuk tempek-tempek kat muka tu.

Paling seronok sekali produk ni ada kelulusan SIRIM QAS INTERNATIONAL, bebas dari pewangi, pengawet, bahan kimia, ekstrak haiwan tumbuhan an minyak. Boleh digunakan  untuk sesiapa sahaja termasuk kulit bayi.

Terlampau banyak khasiat yang korang boleh nikmati dengan produk ni, malas nak cakap banyak korang memang patut try, memang suka sangat.. 

saya sendiri pakai letak dekat erawat- jerawat kecut cepat.. lepas tu kulit jadi lembut sangat dan kurang berminyak, memang best lah !

Muka sendiri buat style Ala-ala SPA, letak dekat muka 10-20 minit je tak yah lama-lama pun boleh nampak result.

Antara produk kandungan yang sama cuma satu jenis liquid, satu jenis macam tablet, satu lagi jenis talkum.

Muka sambil touch up hehe.

TABLOQ (Bentonite Clay)KEGUNAAN SERTA KHASIATNYAWalaupun telah semakin lama dilupakan, TabloQ (Bentonite Clay) dan...
Posted by TabloQ : Bedak Sejuk Warisan Tradisi Asli on Saturday, 19 September 2015
Jadi bagi korang yang dah baca maklumat pasal Tabloq dalam my blog, mohon lah like my photo untuk menang hadiah emas gitu.. tolong ye, nak sangat menang emas tau, sebab emas sekarang dah mahal please, please like my photo dekat comment section dalam gambar ni nanti ye.

PERADUAN MENCARI..Nek Cun, iBu Cun, Mek Cun, Dik Cun, Cu Cun, Cit Cun, Pa Cun, Bang Cun, Kak Cun Atau Sesiapa Sahaja...
Posted by TabloQ : Bedak Sejuk Warisan Tradisi Asli on Thursday, 3 September 2015



Korangyang berminat bolehlah layari Facebook:  TabloQ : Bedak Sejuk Warisan Tradisi Asli

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee