Pertandingan NESTLÉ LAGI SIHAT LAGI HAPPY NATIONWIDE

9/08/2015 05:12:00 AM

NESTLÉ LAGI SIHAT LAGI HAPPY NATIONWIDE CONTEST

 

Hi korang !
Korang dah join contest dari nestle ni ke belom ? Kalau belum cepat join !

Bagi peminat produk nestle macam aku ni, aku teruja nak join kontes ni sebab nak menang hadiahlah. Nak jimat perbelanjaan kalau menang sebab aku sedar aku bukan orang kaya, bukan senang nak makan sedap-sedap bila semua harga dah start naik tau. Jadi aku nak cuba nasib lah mana tahu rezeki melimpah Allah nak kasi.

Cara-cara :
  • Beli 3 produk nestle yang berlainan dalam satu resit rasmi. Tandakan produk-produk tu dalam resit rasmi tu. 
  • Nanti dalam borang tu adalah 3 soalan yang korang kena jawap,
  • Hantar entri ke alamat
    PERADUAN LAGI SIHAT, LAGI HAPPY
    BERSAMA NESTLÉ

    Nestlé Products Sdn. Bhd. (45229-H),
    Peti Surat 8810, Pejabat Post,
    Kelana Jaya, 46798 Petaling Jaya,
    Selangor Darul Ehsan 
Tempoh pertandingan : 25 Ogos - 30 September 2014

Hadiah Utama setiap minggu
10 pemenang x 5 minggu
RM12,000 voucher barang dapur

Hadiah saguhati
100 pemenang x 5 minggu
RM500 voucher barang dapur setiap pemenang

8 finalists akan dipilih untuk berpeluang memenangi RM150, 000 di akhir majlis.
Pemenang akan diumumkan secara mingguan.
 Follow Facebook dorang untuk maklumat lanjut !

Muat turun borang

*Terms & Conditions Apply (Eng)
*Terms & Conditions Apply (BM)




You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram