Nestle KIT-KAT : Meet ROBO GT !

9/08/2015 04:49:00 AM


Hai korang !

Masa 5 & 6 september lepas..
Korang yang tinggal berdekatan dekat AEON Taman Maluri untung bila dapat  Jumpa Robot GT dan tangkap gambar dengan dia dengan setiap pembeliaan Kit Kat Green tea RM10.90 korang boleh dapatkan photo printed dengan robot ni.

Alang-alang aku berada di sini dan memang peminat tegar nestle so tak rasa rugi dapat bergambar dengan robot comel ni hehe !

Kit-kat green tea, sedap pun sedap, bonus untuk peminat green tea macam aku ni.

MEET ROBO GT!
Tarikh/ Hari : Jumaat- Ahad
Masa : 12 tengahari - 9 malam
( 8 showtimes : 12 tengahari, 1 pm, 2 pm, 4 pm, 5 pm, 6pm, 8pm dan 9pm )
10 PAX yang pertama setiap pertunjukan akan berpeluang tangkap gambar bersama Robo GT
dan #kitkatgreentea dalam facebook, dan dapat percuma Kit Kat lagi !

So ini lah aku dapat lah tangkap gambar dengan robot cute ni walaupun kecil pun haha !

Kalau korang nak tahu aktiviti yang akan datang bolehlah lawati :
https://www.facebook.com/KitKatMalaysia?fref=ts

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram