Ulat Mulong @ ulat sagu tak boleh makan katanya ?

9/23/2014 02:13:00 AM

Entri kali ni pasal ulat mulong atau pun paling femes yang aku kenal ulat sagu. Masa kecil-kecil dulu tak silap aku pak ngah aku yang bela and makan. Aku tak pernah lak nak makan sebab aku geli benda ulat ni..

Kalau nak katakan halal pun aku takkan makan punya... sebab aku geli.. haha bentuk dia macam ulat maggots atau pun ulat sampah dah cuma besar ckit.. no way aku nak makan hahah...walaupun aku di bayar rm jutaan pon aku takkan makan benda pelik ni.. geli..

Ni aku ambil dari Facebook sahabat halal
Korang makan ke benda ni ? Tak tahu la sebab kakak aku pernah kata kalau goreng makan sedap katanya rasa macam keropok agaknya.. hahaha

Korang ada pengalaman ke makan benda ni.. Share share la... komen la sikit lepas dah baca heheh...

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee