Tahniah Awal Ashaari dan Scha Alyahya Atas kelahiran bayi baru

9/05/2014 05:23:00 PM



Tepati Janji: Awal Ashaari & Scha Dedah Wajah, Nama Anak


Awal Ashaari akhirnya telah umumkan nama anak beliau yang comel ni. Ni yang Cik Limau Nipis rasa nak tambah anak lagi memandangkan anak cik-limau-nipis sudah 2 tahun.

“Salam Jumaat semua. name given is Lara Alana Ahmad Awaluddin. Have a blessed Friday all,” itu tulisan Scha Al-Yahya pagi ini buat semua yang ingin tahu.
Gila kau comel budak ni, rasa nak picit-picit je so sweet.
Last time ada tengok dekat newsfeed facebook ingatkan Lara Lodin dah macam Lana Nodin pulak.
Tapi rupaya Lana Alana. Sweet nama tu dan macam bunga Alamanda dah.

Apa-apa pun sayau ucapkan tahniah la pada Awal dan Scha, semoga berbahagia dengan anak yang baru dilahirkan ni. ☺☻♥

You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram