Selamat hari jadi editor cik-limau-nipis yang ke 24

9/21/2014 01:21:00 AM

Yeaa alhamdulillah sudah genap aku 24 tahun hari ni. Masih muda kah atau sudah mahu tua ? Mana- mana je la. Terima kasih pada yang suda wished happy birthday to me. Best Bila ada orang tiba-tiba teringat dengan bantuan kalendar Facebook ye. TapI aku rasa mesej paling bermakna semestinya dari emak señdiri lah. Bukan apa. Beliau sentiasa ingat hari jadi Anak Anak tanpa bantuan kalendar Facebook pun. Hmm rindu dekat emak. Terima kasih emak sebab dah lahirkan saya dekat muka bumi ni. Memang perangai nakal ku tak boleh disangkal lagi tapi bila dah besar baru berotak. Alhamdulillah. Semoga semuanya baik-baik sahaja. In Sha Allah.

You Might Also Like

Google+ Followers

Blog Followers

Penjual Shaklee

Penjual Shaklee