#Kelakar - Gambar : Maybank di 'TROLL' di TWITTER dan FACEBOOK

9/09/2014 05:16:00 PM

#Kelakar - Gambar : Maybank di 'TROLL' di TWITTER dan FACEBOOK

Aku tak pernah terfikir nak tanya soalan yang boleh dikatakan tahap :benggong dekat Servis-servis dalam Malaysia ni, tak pernah nak buat dan terfikir, namun gambar-gambar ni adalah sebagai bukti rakyat Malaysia memang suka bertanya, kalau tak bertanya Sesat jalan, so baiklah bertanya.

Kalau nak tahu tahap "TROLL" yang servis paling hebat ialah Servis pertanyaan Maybank dalam banyak-banyak Bank, Meh tengok gambar di bawah saya kongsikan ni.




Memang la lawak bila baca, Tapi bayangkan kalau aku admin maybank tu confirm aku tak nak jawap pun pertanyaan yang tiada kaitan, sebab makin di layan makin menjadi-jadi pulak. :)


You Might Also Like

Twitter

Like me on Facebook

Instagram